Arnau Horta

Arnau Horta (Barcelona, ​​1977) és comissari, crític, investigador i docent. Tant en la seva activitat curatorial com en el treball en el camp de la investigació i la divulgació s'ocupa principalment del so i l'escolta en la seva dimensió fenomenològica i política. Actualment realitza el doctorat en filosofia a la Universitat Autònoma de Barcelona. 

Ha col·laborat amb el Museu Nacional Centre d'Art Reina Sofia (MNCARS), el Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA), el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), la Fundació Joan Miró, el Museu Picasso de Barcelona, el Max Planck Institute (Berlín), el festival de videoart Loop o Bòlit. Centre d´Art Contemporani de Girona entre altres centres, festivals i iniciatives culturals. L’any 2020 va rebre el premi GAC al millor comissariat de l'any per l'exposició “Art Sonor?”, presentada a la Fundació Miró i patrocinada per la Fundació BBVA. 

Com a professor ha col·laborat amb universitats i centres educatius com el Virginia Tech, l’Istituto Europeo di Design (IED), Elisava, ​​l’Institut d’Humanitats de Barcelona o ESDi. És col·laborador dels suplements culturals Cultura/s (La Vanguardia), Babelia (El País) i Núvol, on escriu sobre art, pensament i cultura contemporània.

Ensenyament

Catalan

Xarxes socials