Xerrada online Fotolibro

Xerrada online Fotolibro

'Fotolibro' és la xerrada online sobre les noves tendències en aquest àmbit que compta amb la participació de Dolors Soriano, coordinadora del Postgrau en Fotografia i disseny editorial; Paula Tudela i Alberto Polo, exalumnes del programa; i amb Claudia Pool Oviedo, alumna del curs i moderadora de l’esdeveniment.

El dilluns 22 de maig a les 18h es parlarà de les noves propostes fotogràfiques que han sorgit a Espanya, de com s'han anat expandint i de com han inspirat diferents artistes i mitjans.

L'esdeveniment comptarà amb Dolors Soriano, productora i gestora editorial de més de 800 llibres de diferents artistes a nivell internacional; Paula Tudela, fotògrafa que va impulsar un innovador llenguatge visual al seu fotollibre "Si pudieras, ¿qué le dirías a tu ex? Das ende"; i amb Alberto Polo, fotògraf documentalista que ha desenvolupat una sèrie de llibres, i que a més s'impulsà per crear una editorial independent.

→ Dilluns, 22 de maig a les 18h (Espanya), 12h (Xile)
→ Inscripció gratuïta a: claudiapooloviedo@gmail.com

Aquesta iniciativa neix gràcies a la Beca d'Especialització i Perfeccionament del Ministeri de les Cultures, Les Arts i El Patrimoni de Xile atorgada a Claudia Pool per a la realització del Postgrau en Fotografia i disseny editorial a EINA amb l'objectiu de poder transmetre a Xile i a Llatinoamèrica els processos creatius vinculats a la fotografia editorial que es desenvolupen actualment a Espanya, així com generar xarxes i vincles entre tots dos territoris.

Patrocinen aquest esdeveniment: el Departament de Les Cultures i les Arts de la Universitat de Santiago de Xile, EINA i l’Instituto Profesional Arcos.

 

Ponents Xerrada Fotolibro