ESPACIO-PLATAFORMA

Presentació del llibre de recerca ESPACIO-PLATAFORMA

En el marc de la Barcelona Design Week 2022, el dimarts 21 de juny a les 19h a EINA Bosc es presenta el llibre de recerca ESPACIO-PLATAFORMA, el nou paradigma dels espais per a col·lectivitats, fruit de la col·laboració entre el Clúster Disseny impulsat per Barcelona Centre de Disseny, l’Habitat Clúster Barcelona, i l’equip d’investigadors del Grup de recerca en disseny, salut i benestar d’EINA.

Aquesta publicació relata la investigació duta a terme per l'equip de l’escola que ha abordat el desenvolupament del concepte espai-plataforma i la seva aplicació (els seus escenaris i límits, la seva continuïtat).

Els espais per a col·lectivitats es troben en canvi permanent. És una constant de transformació que respon a la preocupació del sector per adaptar els espais a les necessitats de les persones que els usen.

De manera habitual els professionals del sector del disseny, fabricants, editors i distribuïdors s'ocupen d'ajustar els objectes pensats per a entorns habitables per a usuaris canviants. Però el Grup de recerca en disseny, salut i benestar d'EINA ha detectat un canvi més gran, un canvi de paradigma: l'espai per a col·lectivitats és avui dia una plataforma.

→ Dimarts 21 de juny a les 19h
→ EINA Bosc (Carrer del Bosc, 2)
→ Presentació oberta a tots els públics
Consulta el llibre

Espacio Plataforma