Oriol Campillo i Paula Terra guanyen el Honorable Glassberries Design Awards 2018

El projecte de Paula Terra i Oriol Campillo, estudiants de 4t curs del Grau de Disseny, amb la tutorització de Jon Marín, han obtingut el Smurfit Kappa Selection [Honorable Glassberries Awards 2018] (http://glassberriesawards.com/) per la seva originalitat i creativitat...

El projecte de Paula Terra i Oriol Campillo, estudiants de 4t curs del Grau de Disseny, amb la tutorització de Jon Marín, han obtingut el Smurfit Kappa Selection Honorable Glassberries Awards 2018 per la seva originalitat i creativitat.

En aquesta edició, en la que s’han presentat 139 projectes d'11 universitats d'Europa, l’objectiu era dissenyar una ampolla de vidre per al mercat del vi i un packaging de cartó corrugat per a grups de 3 a 6 ampolles.

La proposta presentada per Paula i Oriol genera una experiència amb l’usuari, i a la vegada serveix d’expositor per tal de mostrar les ampolles als punts de venda gràcies a la visibilitat de l’encuny frontal. L’embalatge conté un sistema que permet transportar les ampolles amb facilitat i també disposa d’uns encaixos inferiors, ocults a la part interior del pack, per tal de subjectar les ampolles durant el seu transport. A més, . les ampolles estan tractades amb una tinta termocròmica, que permet indicar la temperatura ideal de consumició.

La cerimònia de lliurament de premis es va realitzar el 7 de juny a la Casa Milà de Barcelona.

Paula Terra i Oriol Campillo guanyen el Honorable Glassberries Design Awards 2018 Paula Terra i Oriol Campillo guanyen el Honorable Glassberries Design Awards 2018