Media Boom Boom Lab

Media Boom Boom Lab

'Media Boom Boom Lab' són les activacions que hem preparat per aquest mes de juny perquè descobreixis i gaudeixis totes les possibilitats del Media Lab: llum, so, càmeres, una mica de BOOM i molta acció!

En aquest espai de producció audiovisual, obert a tota la comunitat EINA, comptaràs amb l'ajuda de Marta Garcia Querol, alumna del Grau de Disseny, que us acompanyarà i resoldrà els vostres dubtes, així com s'encarregarà de la reserva del material que necessiteu.

Per conèixer millor totes les possibilitats que ofereix el Media Lab, us proposem aquests tallers didàctics de formació transversal per al desenvolupament de projectes:

Sombra aquí y sombra allá - Il·luminació d'objectes amb Nani Pujol
Dijous, 8 de juny de 16h a 20h
Places limitades a 15 persones
Inscripció gratuïta a: amunoz@eina.cat

Sound Juice - Enregistrament i edició sonora amb Víctor Teller
Dijous, 22 de juny de 16h a 20h
Places limitades a 15 places
Inscripció gratuïta a: amunoz@eina.cat

Sombra aquí y sobra allá - Il·luminació d'objectes amb Nani Pujol
Nani Pujol, fotògraf, coordinador de FX Animation, director de fotografia, realitzarà un workshop sobre les tècniques d'il·luminació d'objectes, on es tractaran:

  • Fonaments de la llum
  • Desenvolupament de casos pràctics
  • Tutorització d'esquemes d'il·luminació per a projectes d'estudiants

Aquest taller s'adreça a estudiants amb interès en el fonament de la fotografia d'objecte. Orientació disseny de producte, creació visual i disseny gràfic.

Sound Juice - Enregistrament i edició sonora amb Víctor Teller
Victor Teller, músic, llicenciat en Enginyeria de Telecomunicacions i fundador de la Cooperativa BitLab, ens apropa en aquest taller de cocreació i producció sonora als àmbits de:

  • Introducció al material
  • Registres sonors
  • Cocreació amb sintetitzador i ús de les preses i els registres sonors

Aquest taller s'adreça a estudiants amb interès en l'experimentació sonora, i és un taller afí a alumnes de Creació Visual, Cultura del Disseny.

El Media Lab és un espai situat a la segona planta d'EINA Bosc, i està equipat amb 7 punts de llum contínua LED llum de dia, trípodes, reflectors, finestres, fons de paper, i també amb tots els accessoris necessaris per aconseguir qualsevol producció de petit format. L’espai també disposa d’equips portàtils per treballar a l’exterior.