Köllen Design, guanyadors de dos Silver A’Design Award & Competition

Köllen Design, equip format per Oriol Campillo, Núria Jané, Adrián Soldado i Paula Terra, estudiants i exestudiants del Grau de Disseny d’EINA, ha estat premiat amb dos Silver A’Design Award a la competició de disseny més gran del món que guardona els millors dissenys i conceptes de disseny, producte i serveis.

Köllen Bookshelf, una prestatgeria creada a partir de la repetició de peces adaptables a la mida i forma dels objectes que sostenen, i Köllen Tryk, un penjador de paret interactiu que permet la creació de diferents composicions en funció de l'ús que se li vulgui atorgar en cada moment, són les dues peces guardonades.

Köllen Bookshelf (Silver A’Design Award) es va presentar a NUDE, Feria Hábitat Valencia el 2015, ha participat a la Innovation Room organitzada per Renault Group i al Barcelona Design Market el 2017. El 2018 ha estat seleccionat per participar al Milan Design Market.

Köllen Tryk (Silver A’Design Award) es va presentar al Salone Satellite, Salone del Mobile Milano 2017, dins del marc del projecte WAY ON realitzat per EINA per a aquesta fira, i al 2018 ha obtingut el primer premi a la 4a edició del Concurs de Disseny en Fusta Jordi Amat.

El lliurament dels A’Design Award & Competition tindrà lloc el 29 de juny al Teatre Sociale de Tremezzo Sightseeing al Llac de Como (Itàlia). Els productes guardonats formaran part d’una exposició que es podrà visitar del 10 de juny al 7 de juliol a l’Ex-Chiesa di San Francesco (Viale Lorenzo Spallino, 1) de Como.

Köllen Design, guanyadors de dos Silver A’Design Award & Competition Köllen Design, guanyadors de dos Silver A’Design Award & Competition
Köllen Design, guanyadors de dos Silver A’Design Award & Competition Köllen Design, guanyadors de dos Silver A’Design Award & Competition