EINA Sentmenat

Irma Arribas, directora d'Eina

Irma Arribas, Doctora en comunicació arquitectònica per l’ETSAB-UPC, és la nova directora d'EINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona.

Llicenciada en Arquitectura per l'ETSA de Valladolid, la trajectòria d'Irma Arribas ha estat sempre vinculada al món de la investigació, la docència i els projectes creatius en art, arquitectura i disseny tant en contextos nacionals com internacionals.

En l’àmbit acadèmic ha participat en programes educatius transversals i d'innovació amb institucions i empreses tant privades com públiques, promovent sabers compartits, intel·ligències i habilitats creatives projectives i pensament crític.

Combina la docència i la investigació amb la producció artística i la curadoria havent exposat a museus nacionals i internacionals, així com a biennals d'arquitectura.

Professora de grau, màster i doctorat a universitats d'arquitectura, disseny i negocis com ETSAM, ETSAB, ETSAV, La Salle Barcelona, ​​IED Barcelona, ​​EINA, ESADE, entre d'altres. Professionalment, Irma Arribas és una activista en el camp del disseny com a mitjà de comunicació, negociació i diàleg, fent èmfasi en com el disseny dissenya el nostre entorn alhora que ens dissenya a nosaltres mateixes.

Des de la direcció d'EINA continuarà activant espais de coneixement dinàmics a partir del contacte continu, estret i directe entre totes les parts i els engranatges que conformen la comunitat universitària.

Irma Arribas