Axel Casas Marcet - ‘París n(os) pertenece’

ExpoSURE 2023, mostra online de projectes de fotografia i disseny editorial

‘ExpoSURE 2023. Fotògrafs com a dissenyadors, dissenyadors com a fotògrafs’ és l’exposició online dels projectes dels estudiants del Postgrau en Fotografia i Disseny Editorial, que es presenta a l’Instagram d’EINA del 6 al 30 de juny.

L’experimentació i la recerca d’un llenguatge propi prenen força en l’obra del col·lectiu internacional ExpoSURE a través d’una lectura íntima de la mirada dels fotògrafs.

Les sèries d’imatges i fotollibres dels estudiants del Postgrau en Fotografia i Disseny Editorial d’EINA aborden una temàtica variada que va des del Nàpols més neorrealista i les diferents versions d’un mateix sota els reflexos d’una bola de miralls, fins al goig lynchià de les piscines prescrites de la costa daurada.

La relació d’estudiants participants a ExpoSURE2023 és: Montse Bernaus Figueras, Eduardo Cañas Toboso, Axel Casas Marcet, Gemma Casqueiro Freixes, Gustavo Anibal Contreras Covarrubia, Anna Ferré Boltà, Aurora Garcia Silvestre, Daniela Hurtado Murga, Andrea Parra Samper, Claudia Pool Oviedo, Maria Roca Díaz, Maria Jose Rodillo Fernández, Claudia Xaubet Lázaro.

La relació de projectes publicats és la següent:


Imatge de portada: Axel Casas Marcet - ‘París n(os) pertenece’