Exhibition Capsules from lockdown: art and pandemic in Catalonia - Can Framis

Exposició Càpsules de confinament: art i pandèmia a Catalunya

  • Del 5 d’octubre al 24 de gener de 2021
  • Museu Can Framis (C/ Roc Boronat 116, Barcelona)

Jo Milne, Manel Esclusa i Gino Rubert, professors d’EINA, participen a l’exposició Càpsules de confinament: art i pandèmia a Catalunya que té lloc al Museu Can Framis fins al 24 de gener.

La mostra col·lectiva, que reuneix l’obra de 100 artistes, esdevé un reflex de l’experiència del confinament des d’una gran multiplicitat de veus, registres i perspectives, i és el resultat del projecte virtual Càpsules de confinament desenvolupat per la Fundació Vila Casas durant els tres mesos que els seus museus van estar tancats arran de la pandèmia de la Covid-19.

Contagi contingent, III és la peça feta amb tècnica mixta sobre paper vegetal que exposa Jo Milne, professora del Grau de Disseny, i que ha sorgit de la col·laboració que està fent com a artista en residència a l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona (IRB Barcelona).

Per la seva part, Manel Esclusa, professor del Grau de Disseny i coordinador del Postgrau en Fotografia i disseny editorial, contribueix a la mostra amb la fotografia L´hora bruixa I i Gino Rubert, professor del Postgrau en Il·lustració creativa i tècniques de comunicació visual, participa amb l’obra de tècnica mixta sobre tela True Love.

Contagi contingent, III, Jo Milne Contagi contingent, III, Jo Milne
L´hora bruixa I, Manel Esclusa L´hora bruixa I, Manel Esclusa
"True Love", Gino Rubert "True Love", Gino Rubert