Edgar Allan Poe’s Amusing Tales

Entrevista a Emma Garcia, Laus de Bronze

Emma Garcia ha estat guardonada amb un Laus de Bronze, atorgat per l'Associació de Dissenyadors Gràfics i Directors d'Art del FAD (ADG-FAD) en la categoria Estudiants, pel seu Treball Final del Grau de Disseny ‘Edgar Allan Poe’s Amusing Tales’.

Emma per tu, què ha implicat guanyar aquest premi?
El premi Laus m'ha reafirmat en la meva decisió de dedicar-me al disseny gràfic. Ha sigut un reconeixement a tot l'esforç, la dedicació i la il·lusió que hi ha posades en el projecte, però també en el futur.

El teu projecte difumina la frontera entre contenidor i contingut per posar en valor el significat del text i crear una experiència de lectura activa. Què et va influir per escollir aquest tema?
‘Edgar Allan Poe's Amusing Tales’ és un llibre experimental que fusiona les meves dues grans àrees d'interès: el disseny gràfic i la literatura. Vaig buscar la manera en què es complementessin i treballessin juntes fins al punt de difuminar les fronteres entre disciplines.

Emma tu ara ja has acabat els teus estudis. Com has viscut el teu pas per EINA?
EINA és on he creat les bases del que soc (i seré) com a dissenyadora i com a persona. M'emporto coneixements, records i persones molt importants, que m'acompanyaran sempre.

Emma Garcia Emma Garcia
Emma Garcia Emma Garcia
Emma Garcia Emma Garcia
Emma Garcia Emma Garcia
Emma Garcia Emma Garcia
Emma Garcia Emma Garcia