EINA PRINTED WINTER MARKET

Data: 12 i 13 de desembre, d’11h a 13h i de 16h a 19h
Lloc: EINA Barra de Ferro (Barra de Ferro, 2)

EINA PRINTED WINTER MARKET és un esdeveniment obert a tots els públics, organitzat pels estudiants de 4t del Grau de Disseny des de l’assignatura d’Edicions contemporànies, conduïda per Enric Mas. 

A la primera edició d’aquest market, que tindrà lloc el 12 i 13 de desembre a EINA Barra de Ferro, es podran veure i adquirir els projectes de fotogravat realitzat pels alumnes. 

A més a més, també es podrà participar en la generació del mural que l’artista David Curto ha realitzat conjuntament amb tots els estudiants a les instal·lacions d’EINA Barra de Ferro, un exercici d'estampa expandida que amb el títol "La mara 10: end of the world", que s'emmarca dins de la sèrie de treballs de caràcter participatiu que David Curto porta desenvolupant des de l'any 2007.

La relació d’estudiants participants a EINA PRINTED WINTER MARKET és: Laia Badenas, Cesc Benavent, Alba Bras, Daniel Cardona, Júlia Fernández, Guillem Garcia, Martí Grau, Esther Hernández, Pedro Hita, Anaïs Llop, Júlia López, Nicoló Luise, Marina Mas, Pau Morató, Aura Olivan, Rita Pons, Ramón Romero, Claudia Rosas, Beatrice Rossi, Mònica Ruiz, Júlia Segura, Paula Socías i Belén Vilaseca.

EINA PRINTED WINTER MARKET EINA PRINTED WINTER MARKET