Recreació virtual de l'interior de Can Ricart

EINA amb el Campus de les Arts

EINA ha signat l’acord marc amb les institucions, les universitats i les entitats que impulsen el Campus de les Arts, la plataforma liderada per la Universitat de Barcelona amb la finalitat d’enfortir l’educació artística de nivell superior, que agrupa dinou facultats i centres d’educació artística universitària o superior de Catalunya en les disciplines de belles arts, disseny, música, teatre, dansa, cinema i conservació i restauració.

L’altre gran objectiu del Campus de les Arts és rehabilitar el recinte fabril de Can Ricart, declarat bé cultural d’interès nacional, perquè en sigui la seu. Per a les obres de rehabilitació i adequació d’aquest projecte, la UB ha sol·licitat finançament en el marc dels fons Next Generation EU.

La signatura de l’acord marc, celebrada el 12 de novembre a la UB, va estar protagonitzada per la consellera de Recerca i les Universitats de la Generalitat, Gemma Geis; el tinent d'alcalde de Cultura, Educació i Ciència de l'Ajuntament de Barcelona, ​​Jordi Martí; i per representants de set de les universitats catalanes i dels centres d'educació artística superior que formen part del projecte com Pau de Solà-Morales, director d’EINA. 

Campus de les Arts Campus de les Arts