Sergio Juan

Sergio Juan

És dissenyador industrial per la FADU, Universidad de Buenos Aires (Argentina) on s'ha especialitzat en disseny editorial i tipografia.

Docència

A banda d'EINA, ha impartit classes en màsters, postgraus i workshops de la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona), les universitats Torcuato Di Tella i San Andrés (Buenos Aires, Argentina), l'Istituto Superiore per li Industrie Artistiche (Urbino, Itàlia), a IED (Barcelona) ) i a Elisava, Universitat Pompeu Fabra (Barcelona)

Activitat professional

Amb més de 15 anys de trajectòria en disseny editorial i direcció d'art, Sergio Juan ha desenvolupat projectes a Europa i Amèrica. Va començar a treballar en disseny de diaris i revistes a finals dels anys 90, al diari Clarín, Argentina. El 2007 funda el seu propi estudi a Barcelona. Ha dissenyat Il Sole 24 Ore, Corriere della Sera, Il Messaggero i l'Unità, entre d'altres. Contemporàniament ha realitzat la direcció d'art de diferents projectes editorials com la revista Urban (Itàlia) i actualment Sirene (UK/Itàlia).

Premis

El seu treball ha rebut nombrosos premis de la SND (Society for News Design, USA), SPD (Society of Publication Designers, USA), Laus (ADG-FAD), D & AD (Design and Art Direction, UK) i ADC * E (Art Director Club, Europe)

Ensenyament

Catalan