Pablo Martín

Pablo Martín

Activitat professional

Després de graduar-se a EINA, va treballar per a Mario Eskenazi i, posteriorment, a l'estudi de Massimo Vignelli a Nova York durant un any.

Després de 5 anys treballant amb Eskenazi y Asociados es va associar amb Fernando Gutiérrez i junts van fundar l'estudi Grafica. Després de 7 anys, Fernando Gutiérrez es va incorporar a l'estudi Pentagram (UK). Martín va seguir liderant Grafica en solitari durant 13 anys. Destaquen les seves campanyes per a Camper i Metalarte, clients pels quals va ser consultor durant més de sis anys, el redisseny del diari La Vanguardia i de tots els seus suplements.

L'any 2013, Martín i Astrid Stavro es van associar per crear l'agència de disseny Atlas. En tan sols dos anys, Atlas s'ha consolidat com un dels millors estudis de disseny internacionals. Projectes recents inclouen la direcció d'art de la revista Elephant, la identitat del Museu del Disseny de Barcelona i Design Hub Barcelona, ​​llibres per Phaidon i Laurence King, el diari digital El Nacional (en col·laboració amb Mark Porter) i el llibre The Walking Society publicat per Lars Müller Publishers. El treball de Atlas ha estat reconegut amb múltiples guardons de D&AD, ADC, SPD, ISTD, Laus, ADC*E, Graphis, YCN, Design Observer & AIGA i The Annual (Creative Review). Pablo Martín és membre d'Alliance Graphique Internationale (AGI).

Premis

Pablo Martín ha estat reconegut amb el Premi Nacional de Disseny i Innovació 2013.

Docència

  • 1991-2005 Professor de tipografia I i II en el Graduat Superior en Disseny a EINA.
  • 2000-2005 Professor de projectes de Fi de Carrera a EINA.
  • 2002-2005 Professor del Màster en Tipografia Avançada a EINA.

Ensenyament

Catalan