Nani Pujol

Nani Pujol

L'any 2002 es gradua en fotografia a la Universitat Politècnica de Catalunya, continua formant-se com a fotògraf col·laborant amb diferents estudis de fotografia com Lourdes Jançana, Imanol Arias, John Offenbach, Marcin Tyszka, i comença a establir-se com a fotògraf per compte propi.

L'any 2013 cursa la retitulació de Grau Superior en fotografia i Creació Digital, i l'any 2015 obté el  títol de Màster en 3D aplicat a Disseny i Fotografia per l'escola Barcelona 3D&Film School, on l'any següent comença a formar part com a docent.

Comença també a col·laborar com a docent a EINA en jornades de Tecnificació i a Taller d'Imatge. Actualment compagina la docència amb la fotografia publicitària, majoritàriament en projectes d'arquitectura, gastronomia i producte, entre d'altres.

Docència

Coordinador de l’àrea de fotografia de l’escola Barcelona 3D&Film School.
Docent del Màster en Direcció de fotografia de l’escola Barcelona 3D&Film School.
Docent a EINA en jornades de Tecnificació i a l’assignatura Taller d’Imatge del Grau de Disseny.

Activitat professional 

Col·labora amb diverses agències de publicitat realitzant tasques de fotògraf, creador visual o en el tractament de la imatge digital. També per estudis d’arquitectura, i en l’àmbit gastronòmic ho fa per xefs i restaurants, així com amb el centre d’investigació d’alimentació i ciència de la Fundació Alícia.

A l’hora participa en diversos projectes cinematogràfics com a director de fotografia en curtmetratges, documentals i publicitat.

La seva experiència laboral durant aquests anys inclou imatges, en formats de tota mena, per a campanyes de publicitat, publicacions en llibres i revistes especialitzades, així com peces audiovisuals per a clients com: Olympus, Swatch, Bombay Sapphire, Bacardi, Kraft, Seat, Danone, Durex, Blume, RBA, Gelocatil, entre d’altres.

Ensenyament

Catalan

Xarxes socials