Marina Huguet Blasi

Marina Huguet Blasi

Arquitecta per l’ETSA del Vallès.
Intercanvi internacional a la UTArlington, USA.
Beca Erasmus a l'École nationale supérieure d'architecture de París-La Villette, França.

Docència

Al Grau de Disseny d'EINA imparteix l'assignatura Representació d'espais.

Activitat professional / Recerca

Actualitat - 2015. Fundadora de l´estudi d´arquitectura MH.AP a Barcelona.
2012-2015. Col·laboradora en diferents estudis d'arquitectura entre Malàisia i Indonèsia. Oficina Port 25 a Kuala Lumpur, Malàisia. I amb l'arquitecte Yew Kuan Cheong, a Bali, Indonèsia.
2010. Arquitecte a Tham & Videgard Arkitekter a Estocolm.
2009. Pràctiques a Phillipe Rahm Architectes a París.


Ha impartit conferències a:

2020. Barcelona - Jakarta. Sèrie Anabata. Xerrada oberta 5.1. Presentació del treball de MH.AP juntament amb Rafael Miranti Arquitectes.
2017. Barcelona. AJAC Inexperièncias. L'associació de Joves Arquitectes de Catalunya ens convida a parlar sobre el projecte de recerca recentment premiat Points Project.
2015. Jakarta. Netvvork Joves Arquitectes al Sud-est Asiàtic. Conferència al Glitch Imaginarium de Jakarta. Presentació del treball de MH.AP al grup de joves arquitectes del Sud-est Asiàtic.
2015. Yogyakarta. Taller sobre arquitectura social al Sud-est Asiàtic "Temu Nasional Arsitek Komunitas Indonèsia" i Taller sobre construcció amb bambú amb el mestre japonès Takayuki Shimizu al Centre Bumi Pemuda Rahayu.
2015. Barcelona. Projecte de recerca internacional RMHÄR i taller a l'Escola d'Estiu BAU. Coordinadora del projecte juntament amb Ignacio de Juan Creix.

En l'àmbit de la investigació, des del 2014 realitza Points Project, una sèrie d'entrevistes que investiga l'ús del llenguatge quotidià en l'àmbit de l'arquitectura i la creativitat. Una investigació semàntica de paraules seleccionades acuradament i descrites a través de la visió d'una selecció d'arquitectes i dissenyadors contemporanis.

Premis 

2017. Primer Premi de Rehabilitació Arquitectònica a la Biennal Alexandre de la Sota, Mostra d'Arquitectura Catalana, per l'obra Joieria J. Prats a Reus, Tarragona.
2016. Primer Premi a la categoria de Difusió de l'Arquitectura AJAC pel Projecte POINTS, A Semantic Research in Architecture, Barcelona.

Publicacions

AD Architectural Digest "El millor d´Espanya 2021".
Publicacions en línia de projectes a diferents portals d'arquitectura com Yellowtrace, Dezeen, Archdaily, Domino, Divisare, HIC, etc.
X edició dels Premis AJAC. Publicació de Projecte de Punts.
X Biennal Alexandre de la Sota. Doble publicació del projecte de reforma J. Prats.

Ensenyament

Catalan