Marc Roca

Marc Roca

És graduat en Comunicació Audiovisual (Universitat Pompeu Fabra) i en Filosofia (Universitat de Barcelona).

Activitat professional

Des de 2016 treballa com a coordinador de postproducció i muntador a la productora Nanouk Films. Paral·lelament forma part del col·lectiu Escafior Films, on ha realitzat curtmetratges i vídeos musicals per grups com El petit de cal Eril o Núria Graham, i segells com Bankrobber o Seed Music.

Premis

Ha dirigit i muntat projectes propis com el documental Corrosió (premiat amb el premi a millor documental al Barcelona Visual Sound 2012) i Guanyar-se les garrofes (projecte artístic exposat a la fundació Miró i guanyador del premi del públic al Festival Loop).

Obra

(Només es llisten les 5 més recents)

  • "Ojos Negros" (2019) - Llargmetratge de ficció dirigit per Marta Lallana i Ivet Castelo. Produït per Nanouk Films i Filmin en col·laboració amb la Universitat Pompeu Fabra. Premi a la millor pel·lícula Zonazine al Festival de Málga. Seleccionada al Festival de San Sebastián, al BAFICI i a la secció talents del Festival D'A.
  • "Niños somos todos" (2019) - Llargmetratge documental dirigit per Sergi Cameron, amb El Niño de Elche com a protagonista. Produït per Nanouk Films i Imago amb la participació de Movistar+.
  • "Gang" (2019) - Curmetratge de ficció dirigit per Àlex Sardà, produït per Nanouk Films
  • "Totes les històries" (2018) - Curtmetratge de ficció dirigit per Sergi Cameron, produït per Nanouk Films. Seleccionat a la Semana del cine de Medina del Campo i al Festival de Curtmetratges de Manlleu.
  • "L'Ofrena" (2019) - Llargmetratge de ficció dirigit per Ventura Durall amb l'actuació d'Àlex Brendemül, Verónica Echegui i Anna Alarcón. Produït per Nanouk Films, Suica Films, Bord Cadre Films i Fasten - en fase de postproducció
  • "Pol·len" (2019) - Curtmetratge de ficció dirigit per Blanca Camell. Produït per Les Fresnoy - Studio national des arts contemporains de França.

Teaching

Catalan