Kiko Gaspar

Kiko Gaspar

Docència

Des de l'any 2005 és professor associat a EINA on ha impartit docència en les assignatures "Usos del plàstic per al disseny d'Objectes" i "Informàtica II de disseny de producte". Actualment, es professor de l'assignatura "Disseny d'Equipaments Domèstics". Des de l'any 2008 és també professor associat de la Universitat Politècnica de València, impartint principalment assignatures de projectes en el Grau en Enginyeria del Disseny i Màster oficial en Enginyeria del Disseny. Ha impartit docència a les assignatures "Disseny per a Oci i Hàbitat", "Taller de Disseny II", "Disseny Estratègic", "European Project Semester", "Investigació i Critica de Nous Productes" entre altres.

Activitat professional / Recerca

Comença a Itàlia la seva carrera professional a 2001, treballant al Centre Stile d'Aprilia s.p.a., així com en estudis de disseny i arquitectura internacionals com Gino Finizio Design Management. Posteriorment es trasllada a Barcelona on treballa entre 2003 i 2006 per a diverses empreses i estudis, encara que la seva principal tasca se centra al costat del dissenyador Miguel Milá amb qui col·labora com a ajudant personal durant més de dos anys.

El 2008, a València, i funda al costat de Miguel Abarca, després d'haver treballat conjuntament en altres estudis, la firma "Discoh - disseny coherent", sota la qual desenvolupa projectes de disseny industrial, desenvolupament tècnic, i consultoria de producte.

El seu treball ha estat exposat en diverses fires i exposicions internacionals a Espanya, Itàlia, Alemanya o els EUA, com el "Salone Internazionale del Mobile Milano" o la mostra "Kind + Jugend" a Colònia.

Publicacions

Ha escrit articles per a la revista Area-Play i ha publicat projectes de disseny en revistes especialitzades i llibres com Experimenta, Progettare, D [x] I, Proyecto Contract o Md Interior Design Magazine.