Jaume Serradelarca

Jaume Serradelarca

Dissenyador amb estudi professional propi, Serradelarca. Graduat en Audiovisuals i Multimèdia per EURAM/Universitat de Girona. Postgrau en Disseny d'elements gràfics per EINA/UAB.

Docència

Imparteix classes al Grau de Disseny d’EINA. També ha estat docent en el Màster en Disseny d’espais: User experience de l’escola. Ha col·laborat en el Màster en Disseny UX/UI per web i app a Idep Barcelona i participa recurrentment com a jurat de projectes finals de màster a ES Design.

Activitat professional

La seva trajectòria professional s'inicia a Knock Brand Design com a dissenyador gràfic, realitzant campanyes per l'Ajuntament de Barcelona o La Caixa, entre altres projectes.

L'any 2016 segueix la seva carrera professional a Mucho. Primerament, amb Tilman Solé i posteriorment a l'equip de Pablo Juncadella. Durant els darrers anys a l'oficina de Barcelona ha treballat en projectes molt variats per clients com DocMorris, Primavera Sound, Levi Strauss & Co., Finsa, Cuatrecasas i Movistar+, entre d’altres.

Finalment, l'any 2022 s'estableix com a freelance i funda el seu propi estudi on col·labora conjuntament amb el dissenyador gràfic Jordi Masdeu, també professor de l'escola. Actualment, s'ha especialitzat en projectes de branding, packaging i disseny editorial.

Publicacions

El seu treball ha estat publicat a diferents revistes, mitjans digitals i blogs de disseny com: Gráffica, The Brand Identity, Red Dot, Designboom, BP&O, Projekt Mono, Visual Journal, GF Smith, Logo.ai.