EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Màsters i postgraus

Diplomatura de postgrau en Fotografia i disseny editorial

El disseny gràfic i la fotografia requereixen d’una important especialització per part dels professionals que els desenvolupen. Saber moure’s amb criteri dins dels estrets vincles existents entre la tècnica i el disseny; el discurs artístic i la pràctica professional, és indispensable per elaborar projectes creatius i innovadors que a la vegada comuniquin de manera eficaç, eficient i estratègicament el missatge.

La Diplomatura de postgrau en Fotografia i Disseny editorial comprenen, per un costat, la pràctica fotogràfica a través de l’elaboració d’un projecte personal i l’adquisició de capacitats crítiques i analítiques necessàries per aquesta activitat creativa. I per l’altre, l’aplicació de la fotografia, des del punt de vista del disseny gràfic, en diferents tipologies de suports gràfics (llibre de fotografia; publicació periòdica) a través de l’ús de fotografies pròpies i/o alienes.

Títol
Diplomatura de postgrau en Fotografia i disseny editorial per la UAB
Edició i curs

Cinquena, curs 2018/2019

Crèdits

30 ECTS

Preu

110 €/ECTS (10% dte. exalumnes)

Coordinador

Manel Esclusa, Dolors Soriano

Dates

Del 25 de setembre 2018 al 14 juny 2019 Calendari 2017/2018 PDF

Horari

Dimarts i dijous, de 16h a 20h

Durada

180h presencials i 570h treball autònom de l’alumne

Idioma

Castellà i Català

Places

mínim 15 - màxim 26

Lloc

EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona

Preinscripció

Oberta, fins a ocupació total de places.

Professorat
Professors convidats
  • Outumuro
  • Txema Salvans

A qui va dirigit

Accés

Per accedir a un màster o postgrau cal passar un procés de selecció i complir amb els requeriments acadèmics i administratius.

Per sol·licitar plaça envia’ns el teu currículum i book a través del formulari de sol·licitud de plaça. Més informació sobre el procediment d’acceptació, requeriments de titulació i altres dades d’interès a Accés a postgraus.

Programa

Guia docent (en castellà)

Dades de contacte

Per a més informació sobre procediments administratius per sol·licitar plaça, requisits de titulació, informació sobre beques o tramitació de visats consultar l’apartat Informació general postgrau.

E I N A