EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Professorat

Judit Colomer

Judit Colomer Mascaró és graduada en disseny d'espais interiors amb el premi extraordinari de final d'estudis d'EINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona el 2013. El 2014 obté el Master en Estudis Teatrals (MUET) a l'Insitut del Teatre de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona. Des del mateix any es doctoranda en Estudis Teatrals amb una tesis sobre la definició d’escenografia i les seves possibilitats dramatúrgiques.

DOCÈNCIA / RECERCA

És professora a EINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona de Disseny d'Espais Efímers des de 2016. La investigació en les possibilitats narratives de l'escenografia l‘ha portat a participar en congressos amb comunicacions com "La escenografía: formas híbridas de dramaturgias espaciales" en el I Congreso Internacional de Jóvenes Investigadores en Estudios Teatrales de la Universidad de Murcia el 2016. I . "Things behind Scenography Objects: Practice-Based Perspectives on Soy el Pueblo", presentada a Scenographic Things Scenography Objects. TaPRA Scenography Interim Event del Trinity College a Dublin el 2015.

ACTIVITAT PROFESSIONAL

Actualment té quatre projectes escenogràfics en curs: El percebeiro de David Menéndez, Pocahontas de Bàrbara Mestanza, Suite TOC de Les impuxibles i Orsini de Companyia Solitària i dirigida per Xicu Masó.

Ha estat escenògrafa de Detergent, somnífers y huevos rancheros dirigida per Pau Carrió, i Galileu dirigida per Carme Portaceli el 2017. També crea l'escenografia per Goldilocks (2018) i Ànsia de Sarah Jane dirigida per Júlia Barceló. També dissenya l'escenografia per Filla del seu pare, dirigida per Pau Miró presentada a Temporada Alta 2015 y a l'Espai Lliure el 2017. L'escenografia per Alice In Wonderland, dirigida per Sue Flack al Teatre Gaudí el 2016. L'escenografia per Soy el Pueblo, de Andrea Ariel en la Nau Ivanow el 2015. El 2014 dissenya l'espai de En primera persona, espectacle de dansa de Francisco Córdova.

E I N A