EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Màsters i postgraus

Curs d'estiu de Serigrafia: processos i desenvolupament tècnic

Sessions informatives:
27/04/17 i 08/06/17 a les 18h a EINA Espai Barra de Ferro

La serigrafia, tot i ser un dels processos gràfics més antics, es concep com una tècnica innovadora que ha demostrat la seva capacitat per adaptar-se als requeriments dels diferents corrents artístics contemporanis. Lʼeficàcia de les aplicacions de la serigrafia, com a sistema repetitiu, ha anat de la mà de les necessitats del mercat i de la indústria gràfica en la que destaca sobretot per la seva àmplia gamma de possibilitats que ofereix com a suport per a processos creatius. Com a mètode dʼimpressió, la serigrafia sʼha enriquit amb innovacions tecnològiques que han incorporat els referents fotogràfi cs i lʼhan obert a lʼunivers de la imatge digital, sense perdre, però, el seu caràcter eminentment manual i les possibilitats dʼexperimentació que seʼn deriven. Aquest curs posa en pràctica les possibilitats tècniques i expressives que ofereix la serigrafia, emfatitzant la recerca i el dinamisme propis dʼun taller de creació gràfica per sobre de les rutines i els resultats convencionals de la reproducció tècnica.

Preinscripcions obertes!

Títol

Certificat en Serigrafia manual per EINA

Edició i curs

Sisena, curs 2017/2018

Preu

300 euros (materials inclosos). 10% dte. exalumnes.

Coordinador

Carles Alguacil

Dates

Del 3 al 7 de juliol 2017

Horari

De dilluns a divendres, de 16h a 20h

Durada

20 h

Idioma

Català i Castellà

Places

mínim 15 - màxim 18

Lloc

EINA Espai Barra de Ferro (Barra de ferro 2, Barcelona)

Preinscripció

Oberta fins a ocupació total de places.

Data matrícula

3 juliol 2017

Professorat
  • Carles Alguacil

A qui va dirigit

Qualsevol persona amb interès per les arts visuals i les tècniques manuals d’impressió, que vulgui introduir-se o profunditzar en aquesta tècnica de reproducció gràfica. No es requereix experiència prèvia.

Accés

Per accedir a un màster o postgrau cal passar un procés de selecció i complir amb els requeriments acadèmics i administratius. Per sol·licitar plaça envia’ns el teu currículum i book a través del formulari de sol·licitud de plaça. Més informació sobre el procediment d’acceptació, requeriments de titulació i altres dades d’interès a Accés a postgraus.

Programa

Dades de contacte

E I N A