EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Professorat

Tània Costa

Barcelona, 1967

És llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i doctora en BBAA (2002) per la mateixa UB. Ha obtingut l’acreditació com a Professora lectora de l’AQU (Agència per a la Qualitat del sistema Universitari de Catalunya) el 2008.

Docència

Actualment imparteix docència a dedicació complerta a EINA, a les assignatures Color i Volum, 1er curs, Últimes tendències del disseny i Taller d’Arts Visuals, de 3er curs.
Anteriorment, ha estat professora d’Equipament domèstic, Últimes tendències d’art i Teoria de la imatge i la comunicació a Eina, i d’assignatures de Teoria de l’art contemporani i d’Estètica digital en altres escoles de disseny.

Activitat Professional / Recerca

Ha treballat com a investigadora en el projecte d’investigació de la UB Extensions del pensament escultòric contemporani (1999-2001), dirigit per el doctor Lluís Doñate. Ha participat en congressos de filosofia i d’art de diverses universitats (UB, URV, URLL, UMA), desenvolupant temes sobre estètica i pràctiques artístiques contemporànies, amb conferències i publicacions. I ha coordinat cursos d’art a diverses universitats (URV, UB, UCE).

Abans de dedicar-se a la docència i la recerca, va treballar de 1995 a 1998 a l’estudi del dissenyador industrial Diego Fortunato. El 1996 va dissenyar en solitari la col·lecció de canelobres Tres de vuit, per a la sèrie Artcollection produïda i distribuïda per Cerabella.

Publicacions

(Només es llisten les 5 més recents)

Obra

E I N A