EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Màsters i postgraus

Editatge de text avançat

Sessions informatives:
08/06/17 a les 18h a EINA

Aquest curs especialitzat tracta l’editatge del text, és a dir, el procés de donar-li forma, i que abasta tant la intervenció sobre els caràcters que el text necessita com la forma que se li dóna en els diferents suports on sortirà publicat. Es tracta d’un curs que concentra en una programació compacta aspectes que habitualment s’ensenyen per separat. S’adquiriran les següents competències: editatge avançat de text, tant pel que fa als formats per a diversos suports en paper i electrònics, com també al disseny de textos compaginats en publicacions periòdiques, científiques, etc.

Imatge cedida per Enric Jardí

Preinscripcions obertes!

Títol
Certificat EINA
Edició i curs

Primera

Preu

570 euros. 50% de descompte als professors, personal, estudiants i exestudiants d'EINA

Coordinador

Enric Jardí

Dates

del 27 de juny al 18 de juliol de 2017

Horari

Dilluns i divendres, de 16h a 20h

Durada

40 hores

Idioma

Català i castellà

Places

Mínim 10 i màxim 25

Lloc

EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona, UAB

Professorat

A qui va dirigit

Va dirigit tant a persones vinculades professionalment al disseny gràfic i la tipografia, com a persones properes al tractament de textos i l’edició (periodistes, traductors, correctors, editors, professionals vinculats a la indústria editorial, professionals de la formació en disseny).

Accés

Per sol·licitar plaça envia’ns el teu currículum i una carta breu exposant la teva experiència en el camp de l'editatge de text i les teves motivacions per inscriure't a aquest curs, a través del formulari de sol·licitud de plaça. Més informació sobre el procediment d’acceptació, requeriments de titulació i altres dades d’interès a Accés a postgraus.

Programa

Dades de contacte

Per a més informació sobre procediments administratius per sol·licitar plaça, requisits de titulació, informació sobre beques o tramitació de visats consultar l’apartat Informació general postgrau.

E I N A