EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Treballs de Fi de Grau

Ultimatum

Laia Closas Fernández

Ultimatum és un projecte editorial que té com a objectiu demostrar que el canvi climàtic existeix i fer reflexionar i conscienciar la humanitat del perill que suposa no actuar ràpidament davant aquest problema.

El pes important del projecte recau en el disseny d’una revista monotemàtica trimestral, dirigida a un públic global no especialitzat en ciència. Cada un dels sis reportatges que conformen la revista s’adapten al tema tractat, influenciant així la direcció d’art, la maquetació i els recursos gràfics de cadascun. El resultat és una revista molt variada pels diferents reportatges i expressiva per captar l’atenció del lector en tot moment. Amb l’ús de les dues tipografies, la jerarquització, l’estructura interna dels reportatges i les pàgines comunes s’aconsegueix la identitat de la revista.

El projecte es complementa amb un web, un compte d’Instagram i un vídeo promocional per fer promoció i difusió del projecte.

Especialitat
Disseny Gràfic
Tutors
Pilar Gorriz, Laia Clos
Tribunal
, Andreu Balius, Miguel Bustos, Laia Clos, Georgina Curto, Enric Garrido, Pilar Górriz, Salvador Huertas, Esteve Padilla, Carles Rodrigo, Anna Solsona, Dolors Soriano, Gemma Villegas

E I N A