EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Treballs de Fi de Grau

No és el contingut, és el continent

Elisa Alcaide

La intenció d’aquest projecte és generar una forma de visualització de les sensacions que es perden durant el procés de comunicació verbal. Per tal de fer visible allò que és invisible, se suggereix, mitjançant una interpretació de les vivències d’un usuari, una formalització en un ambient personalitzat que faci visible o potenciï el missatge que es vol transmetre. Amb una base formada per teories de la psicoanàlisi i la fisiologia diverses, es treballa amb la grafologia, un mètode d’anàlisi de l’inconscient a través de l’expressió escrita.

El projecte no busca teoritzar dins del món de la psicologia, sinó que és una peça de reflexió, en què la inquietud principal és saber jugar amb els límits de la comunicació humana i veure com l’art i el disseny poden crear vies que ajudin a entendre aquestes preguntes.

Especialitat
Cultura del Disseny
Tutors
Octavi Rofes
Tribunal
, Josep Aregall, Anna Bach, Elena Bartomeu, Guillem Cassassús, Judit Colomer, Albert Corbeto, Georgina Curto, Vivian Fernández, Carlos Ferrater, Jordi Fulla, José Luis Merino, Mariona Moncunill, Octavi Rofes, Dolors Soriano, Oriol Ventura, Santi Vilanova

E I N A