EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Treballs de Fi de Grau

Freesbe

Oriol Martínez Pajuelo

Experimentació sobre el disseny de moda convencional. Nascut des de la perspectiva d’un dissenyador de producte introduint-se dins del món de la moda han resultat peces que trenquen amb totes les convencions de la costura i la indústria de la moda.

Tot el projecte gira entorn a l’ús de materials líquids i la tècnica que requereixen per generar peces de roba, tot això generant dissenys singulars i irrepetibles. El projecte ha crescut entre el diàleg més propi de la cultura de la moda i l’a aplicació d’un nou material, però que ha sigut treballat cap a l’a entrega amb el cos humà i la seva portabilitat per ser desplaçat del discurs tradicional del disseny de moda i abordar-ho des d’una perspectiva més experimental i pròpia de la creació artística.

El procés ha viscut una desliteralització gradual, des de les jaquetes (patró i costura), les samarretes (no patró i no costura) i la tercera fase sense patró, costura i interacció amb el cos,. eEl propi projecte ha traçat de manera orgànica el la seva pròpia direcció, finalitzant de manera que ha desenvocat, en conjunt, amben la direcció d’art de la campanya i posada en escena en una desfilada única.

Especialitat
Cultura del Disseny
Tutors
Octavi Rofes
Tribunal
, Josep Aregall, Anna Bach, Elena Bartomeu, Guillem Cassassús, Judit Colomer, Albert Corbeto, Georgina Curto, Vivian Fernández, Carlos Ferrater, Jordi Fulla, José Luis Merino, Mariona Moncunill, Octavi Rofes, Dolors Soriano, Oriol Ventura, Santi Vilanova

E I N A