EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Treballs de Fi de Grau

El Meüll

Maria Terrisse De la Serna

El projecte planteja la creació d’un habitatge i espai de treball col·lectiu, dins d’un entorn rural, per viure grans experiències sense desconnectar-se del món. La rehabilitació de l’edifici, situat al poble del Meüll, dins la comarca del Pallars Jussà, combina la pedra d’origen medieval amb una intervenció contemporània.

Es distribueix en tres plantes diàfanes, a més d’un soterrani, interconnectades per una escala comuna, amb una superfície de 343 m2. L’usuari està format per professionals autònoms que volen viure i treballar en un espai col·laboratiu, vinculats a les tecnologies de la informació i la comunicació.

El projecte sorgeix a partir de l’actual moviment de població urbana cap a nuclis rurals i la conseqüent demanda d’espais singulars de baix cost i en contacte amb la natura. L’objectiu a l’hora de la rehabilitació és la necessitat de donar utilitat a aquest espai únic, d’ubicació privilegiada, per promoure el desenvolupament econòmic i social del poble.

Especialitat
Disseny d'Espais
Tutors
Anna Bach, Sara Coscarelli
Tribunal
, Anna Alcubierre, Anna Bach, Nora Balcells, Judit Colomer, Sara Coscarelli, Albert Crispi, Tomàs López, Raúl Oliva, Sílvia Santaeugènia, David Steegmann

E I N A