EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Treballs de Fi de Grau

Volta

Arturo González Casas
agonzalezc@eina.cat

Volta és una aplicació revolucionària creada per permetre la lliure mobilitat per l’àrea metropolitana de Barcelona, utilitzant tots els sistemes de transport, tant públics com privats.

Un cop tinguis el teu propi perfil, diàriament podràs compartir amb els teus amics les rutes que fas i trobar coincidències amb usuaris de tota la ciutat. D’aquesta manera podràs contactar-hi i optar per compartir cotxe o altres mitjans de transport.

Si estàs registrat a Volta no cal que siguis usuari del servei de Bicing per fer servir una bicicleta, ni que disposis d’un bitllet de metro per utilitzar-lo; només cal que facis check-in còmodament a qualsevol transport amb el teu smartphone i automàticament es realitzarà un micropagament mitjançant PayPal.

Pots establir els teus criteris de mobilitat segons els valors de temps, diners o contaminació. D’aquesta manera, les cerques s’ajusten als requeriments específics de cada usuari.

A més, el sistema atorga bonificacions mensuals segons l’ús que facis de la xarxa pública. Ja no hauràs de pensar si et convé més una T-10 o una T-50/30; l’aplicació et donarà automàticament la bonificació segons els teus desplaçaments.

Et moguis com et moguis, benvingut a Volta.

Web

arturogonzalezcasas.com

Especialitat
Disseny gràfic
Tutors
Marc Català, Pablo Juncadella

E I N A