EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Màsters i postgraus

Tècniques de lettering

Sessions informatives:
27/04/17 i 08/06/17 a les 18h a EINA

Tècniques de Lettering és un curs d’especialització dirigit a aprofundir i ampliar les tècniques vinculades a aquesta disciplina, com ara la cal·ligrafia no tradicional (pinzell, retolador o altres eines de dibuix manual), el gravat en diversos materials o també el dibuix vectorial. La finalitat del curs és la de crear treballs de retolació originals a partir de l’experimentació, diferenciant-se clarament del dibuix de lletra per a la creació d’una tipografia. És una invitació a explorar la forma de la lletra i la paraula com a il·lustració anant més enllà de determinades tècniques o sistemes tradicionals. S'adquiriran competències en retolació amb pinzell, retolació amb dibuix de contorn de lletra, tècniques de gravat (sobre linòleum, soft cut, plàstic, cartró o altres materials) i dibuix vectorial.

Títol
Certificat EINA
Edició i curs

Primera

Preu

570 euros (10% dte. exalumnes)

Dates

de l’11 de novembre al 19 de desembre de 2016

Horari

Dilluns i divendres, de 16h a 20h

Durada

40 hores

Idioma

castellà

Places

Mínim 10 i màxim 25

Lloc

EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona, UAB

Professorat

A qui va dirigit

El curs va adreçat a totes aquelles persones que vulguin desenvolupar tècniques de retolació més enllà dels models cal·ligràfics tradicionals per a fer-ne treballs de disseny o de creació visual.

Accés

Per accedir a un màster o postgrau cal passar un procés de selecció i complir amb els requeriments acadèmics i administratius. Per sol·licitar plaça envia’ns el teu currículum i book a través del formulari de sol·licitud de plaça. Més informació sobre el procediment d’acceptació, requeriments de titulació i altres dades d’interès a Accés a postgraus.

Programa

Dades de contacte

Per a més informació sobre procediments administratius per sol·licitar plaça, requisits de titulació, informació sobre beques o tramitació de visats consultar l’apartat Informació general postgrau.

E I N A