EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Màsters i postgraus

Diplomatura de postgrau en Disseny d’espais experiencials

Diplomatura de postgrau en Disseny d’espais experiencials

Sol·licita una entrevista a postgraus@eina.cat

La diplomatura de postgrau en Disseny d’Espais Experiencials aporta una formació avançada en el desenvolupament de tots aquells aspectes vinculats al disseny, projecció i execució en obra de les principals tipologies d’espais que formen part del nostre imaginari diari més proper.

Col·laboracions
Museu del Disseny, Museu Nacional d'Art de Catalunya.

Sortides professionals
Disseny d’espais interiors i exteriors: disseny d’espais domèstics i comercial, rehabilitació, adequació d'espais de treball i d'oficines, espais públics i jardins, disseny d'esdeveniments i d'espais efímers, estands, disseny de sistemes per a locals comercials de cadenes i franquícies, disseny d'exposicions, aparadorisme. Direcció i gestió d’obres.

Preinscripcions obertes!

Títol
Diplomatura de postgrau en Disseny d’espais experiencials per la UAB (Titulació en tràmit)
Edició i curs

1a, curs 2020-2021

Crèdits

30 ECTS

Preu

3.600 € (10% dte. exalumnes i Alumni UAB Premium)

Coordinador

Sara Coscarelli

Dates

Del 8 de febrer al 18 de juny de 2021

Horari

De dilluns a dijous de 16h a 20h

Durada

240h presencials i 510h de treball autònom de l'estudiant

Idioma

Castellà (80%), català (10%) i anglès (10%)

Places

mínim 15 - màxim 26

Lloc

EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona

Professorat

A qui va dirigit

Es consideren adients les candidatures procedents de: Graduat Superiors en Disseny, Arquitectura i Arquitectura tècnica, Escenografia o d’altres titulacions o formacions sempre que tinguin experiència o vinculació amb les disciplines del disseny en general i del disseny d’espais en particular. Es recomana tenir coneixements bàsics de representació, en especial de dibuix i delineació digital.

Requisits d'accés
Per accedir a la diplomatura de postgrau es requereixen coneixements i/o experiència bàsica en Arquitectura, disseny d’espais o afins.

Accés

Per inscriure’t a aquest estudi, cal passar un procés de selecció i complir amb els requeriments acadèmics i administratius.

Per fer-ho, cal disposar d’un número d'identificació universitària (NIU/NIA) i una paraula de pas. Si encara no ets estudiant d’EINA, per obtenir-los has de realitzar la sol·licitud de registre.

Després has d’accedir a la plataforma d’inscripció i adjuntar la documentació d’accés (màxim 2MB per arxiu):

Per més informació sobre el procediment d’acceptació, requeriments de titulació i altres dades d’interès, pots consultar l’apartat d’accés a màsters i postgraus de la nostra web o escriure’ns a postgraus@eina.cat.

Programa

Mòdul 4 – L’experiència com a creadora d’identitat

Comprensió dels espais en què la identitat és preeminent, com ara els espais culturals, les àrees d'espera i pas, i els espais domèstics i turístics vinculats a la residència.

Cultural Spaces. Disseny d’espais de coneixement.

Mòdul 5 – Prestació de serveis comercials

Workshops d'espais on es realitzen Prestacions de Serveis Comercials. Workshops d'espais de venda a el públic, de restauració i d'espais d'oci, en què entra en joc el factor del temps lliure.

Mòdul 6 - Entorn formatiu i professional

Workshops d'espais implicats amb l'entorn formatiu i professional. Workshop de pensament i reflexió sobre les necessitats que tenen els espais dedicats a l'educació, en funció de les seves metodologies pedagògiques. Workshop d'espais de treball, en els quals l'armonia, el disseny i l'ergonomia juguen papers referencials. Workshop d'espais de treball, en els quals l'armonia, el disseny i l'ergonomia juguen papers referencials.

Dades de contacte

E I N A