EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Màsters i postgraus

Diplomatura de postgrau en Disseny d’espais experiencials

Diplomatura de postgrau en Disseny d’espais experiencials

Sol·licita una entrevista a postgraus@eina.cat

La diplomatura de postgrau en Disseny d’espais experiencials d’EINA aporta una formació avançada en el desenvolupament de tots aquells aspectes vinculats al disseny, la projecció i l’execució d’obra per a la creació d’espais que persegueixen provocar una experiència en els usuaris.

Aquesta diplomatura de postgrau es desenvolupa a partir de l’experiència com a creadora d’identitat per als espais en què la identitat és preeminent, com ara: els espais culturals, les àrees d'espera i pas, o els espais domèstics i turístics vinculats a la residència.

També estudia els espais per a la prestació de serveis comercials des del punt de vista de l’usuari com a subjecte del procés de venta, i aprofundeix en els espais d’entorns formatius professionals, des del desenvolupament d’espais educatius, el treball en harmonia i la generació de benestar a través de l’experiència.

La diplomatura de postgrau en Disseny d’espais experiencials d’EINA compta amb la col·laboració del Museu del Disseny de Barcelona i del Museu Nacional d'Art de Catalunya.

Sortides professionals
Disseny d’espais interiors i exteriors: disseny d’espais domèstics i comercial, rehabilitació, adequació d'espais de treball i d'oficines, espais públics i jardins, disseny d'esdeveniments i d'espais efímers, estands, disseny de sistemes per a locals comercials de cadenes i franquícies, disseny d'exposicions, aparadorisme. Direcció i gestió d’obres.

Preinscripcions obertes!

Títol
Diplomatura de postgrau en Disseny d’espais experiencials per la UAB (Titulació en tràmit)
Edició i curs

1a, curs 2020-2021

Crèdits

30 ECTS

Preu

3.600 € (10% dte. exalumnes i Alumni UAB Premium)

Coordinador

Sara Coscarelli

Dates

Del 8 de febrer al 18 de juny de 2021

Horari

De dilluns a dijous de 16h a 20h

Durada

240h presencials i 510h de treball autònom de l'estudiant

Idioma

Castellà (80%), català (10%) i anglès (10%)

Places

mínim 15 - màxim 26

Lloc

EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona

Professorat

A qui va dirigit

Es consideren adients les candidatures procedents de: Graduat Superiors en Disseny, Arquitectura i Arquitectura tècnica, Escenografia o d’altres titulacions o formacions sempre que tinguin experiència o vinculació amb les disciplines del disseny en general i del disseny d’espais en particular. Es recomana tenir coneixements bàsics de representació, en especial de dibuix i delineació digital.

Requisits d'accés
Per accedir a la diplomatura de postgrau es requereixen coneixements i/o experiència bàsica en Arquitectura, disseny d’espais o afins.

Accés

Per inscriure’t a aquest estudi, cal passar un procés de selecció i complir amb els requeriments acadèmics i administratius.

Per fer-ho, cal disposar d’un número d'identificació universitària (NIU/NIA) i una paraula de pas. Si encara no ets estudiant d’EINA, per obtenir-los has de realitzar la sol·licitud de registre.

Després has d’accedir a la plataforma d’inscripció i adjuntar la documentació d’accés (màxim 2MB per arxiu):

Per més informació sobre el procediment d’acceptació, requeriments de titulació i altres dades d’interès, pots consultar l’apartat d’accés a màsters i postgraus de la nostra web o escriure’ns a postgraus@eina.cat.

Programa

Mòdul 4 – L’experiència com a creadora d’identitat

Comprensió dels espais en què la identitat és preeminent, com ara els espais culturals, les àrees d'espera i pas, i els espais domèstics i turístics vinculats a la residència.

Cultural Spaces. Disseny d’espais de coneixement.

Mòdul 5 – Prestació de serveis comercials

Workshops d'espais on es realitzen Prestacions de Serveis Comercials. Workshops d'espais de venda a el públic, de restauració i d'espais d'oci, en què entra en joc el factor del temps lliure.

Mòdul 6 - Entorn formatiu i professional

Workshops d'espais implicats amb l'entorn formatiu i professional. Workshop de pensament i reflexió sobre les necessitats que tenen els espais dedicats a l'educació, en funció de les seves metodologies pedagògiques. Workshop d'espais de treball, en els quals l'armonia, el disseny i l'ergonomia juguen papers referencials. Workshop d'espais de treball, en els quals l'armonia, el disseny i l'ergonomia juguen papers referencials.

Dades de contacte

E I N A