EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Màsters i postgraus

Diplomatura de postgrau en Autoproducció: Ideació i validació de producte

Arduinome de Discoh Design


Matrícula tancada

La diplomatura de postgrau en Autoproducció: Ideació i validació de producte, forma part del Màster en Disseny, autoproducció i gestió de producte i aporta formació avançada en la innovació en disseny de producte, la participació de l'usuari com a part fonamental del procés, la generació d'un programa d'usos i funcions definit per l'elaboració d'un disseny i totes les eines necessàries perquè aquest pugui ser produït de forma autònoma a través de nous sistemes productius com les mini sèries, els laboratoris de fabricació o els centres tecnològics.

Títol
Diplomatura de postgrau en Disseny de producte: ideació, validació i producció per la UAB
Edició i curs

2020-2021

Crèdits

30 ECTS

Preu

120 €/ECTS (20% dte. exalumnes i 10% Alumni UAB Premium)

Coordinador

Oriol Ventura

Dates

De l'1 d'octubre de 2020 al 5 de febrer de 2021

Horari

De dilluns a dijous, de 16h a 20h

Durada

240h presencials i 510h treball autònom de l’alumne

Idioma

Castellà i anglès

Places

mínim 15 - màxim 26

Lloc

EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona

Professorat

A qui va dirigit

La diplomatura de postgrau té una orientació professionalitzadora en el camp del disseny de producte que completa la formació de les titulacions (de Grau i Graduat superior i Graduat en disseny) generalistes així com la d’aquells estudiants que han cursat alguna especialització o itinerari com disseny d’interiors, disseny de moda o tèxtil.

La proposta pretén també complementar i consolidar en la pràctica professional i la formació dels actuals titulats tant en l’enginyeria de disseny de producte o professions de creació afins com ara l’arquitectura, les belles arts, o la indumentària (calçat, wearables, joieria), etc.

Accés

Per accedir a un màster o postgrau cal passar un procés de selecció i complir amb els requeriments acadèmics i administratius. Per sol·licitar plaça envia’ns el teu currículum i book a través del formulari de sol·licitud de plaça. Més informació sobre el procediment d’acceptació, requeriments de titulació i altres dades d’interès a Accés a postgraus.

Programa

Guia docent 2019-2020 (en castellà)

###MÒDUL: IDEACIÓ I VALIDACIÓ

###MÒDUL: GESTIÓ DEL PRODUCTE

###MÒDUL: PRODUCCIÓ DEL DISSENY

Dades de contacte

E I N A