EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Màsters i postgraus

Diplomatura de postgrau en Autoproducció: Edició i comercialització de producte

Aloe de Discoh Design

Matrícula tancada

La diplomatura de postgrau en Autoproducció: Edició i comercialització de producte forma part del Màster en Disseny, autoproducció i gestió de producte i s'enfoca a la posada al mercat d'un producte dissenyat. Els diversos models d'editora de Barcelona i d'altres contextos del camp del disseny serviran com a punt de partida per treballar els aspectes necessaris per a què un producte dissenyat pugui ser adquirit pel conjunt de la societat. Els nous models de negoci vinculats al disseny de producte requereixen un dissenyador emprenedor capaç de prendre el rol de gestor del projecte i responsable de tot el conjunt de la cadena de valor entre producte i empresa.

Títol
Diplomatura de postgrau en Edició de producte per la UAB
Edició i curs

2020-2021

Crèdits

30 ECTS

Preu

120 €/ECTS (20% dte. exalumnes i 10% Alumni UAB Premium)

Coordinador

Oriol Ventura

Dates

Del 15 de febrer al 18 de juny de 2021

Horari

De dilluns a dijous, de 16h a 20h

Durada

240h presencials i 510h treball autònom

Idioma

Castellà i anglès

Places

mínim 15 - màxim 26

Lloc

EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona

Professorat

A qui va dirigit

La diplomatura de postgrau en Autoproducció: Edició i comercialització de producte té una orientació professionalitzadora en el camp del disseny de producte que completa la formació de les titulacions (de Grau i Graduat superior i Graduat en disseny) generalistes així com la d’aquells estudiants que han cursat alguna especialització o itinerari com disseny d’interiors, disseny de moda o tèxtil.

La proposta pretén també complementar i consolidar en la pràctica professional i la formació dels actuals titulats tant en l’enginyeria de disseny de producte o professions de creació afins com ara l’arquitectura, les belles arts, o la indumentària (calçat, wearables, joieria), etc.

Accés

Per accedir a un màster o postgrau cal passar un procés de selecció i complir amb els requeriments acadèmics i administratius. Per sol·licitar plaça envia’ns el teu currículum i book a través del formulari de sol·licitud de plaça. Més informació sobre el procediment d’acceptació, requeriments de titulació i altres dades d’interès a Accés a postgraus.

Programa

Guia docent 2019-2020 (en castellà)

MÒDUL: CULTURA DE L’EDICIÓ DE PRODUCTE

MÒDUL: RECURSOS EMPRESARIALS

MÒDUL: DISSENY D’UNA EDITORA

Dades de contacte

E I N A