EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Màsters i postgraus

Curs en Projecte audiovisual per a Il·lustració infantil i juvenil

Blanca Vidal

L’objectiu del curs és el d’explorar a fons el significat de ser autor/a i il·lustrador/a. Per fer-ho, ho tractarem des de diversos punts: des d’una introducció més teòrica relacionada amb la llei de propietat intel·lectual, les diverses maneres de treballar des de l’autoria, l’anàlisi del mercat i els contractes, fins el desenvolupament d’un projecte propi de creació, apte par convertir-se en peces viables pel mercat.

Al curs en Projecte audiovisual es treballaran els conceptes essencials per dur a terme l'adaptació d'imatges il·lustrades a la producció audiovisual animada, en qualsevol dels mitjans que l'ampli espectre digital permet: videoclip, curtmetratge, experimental, motion graphics, comercial… Es recrearà un projecte de ficció, ja sigui original o una adaptació, on l'alumnat aprendrà com traduir la imatge estàtica i el text a la imatge en moviment. S'aplicaran els coneixements narratius adquirits per realitzar storyboards, boardamatics i finalment animáticas, la peça fonamental per a llançar-se a la producció de qualsevol peça audiovisual. Al mateix temps s'introduiran tècniques i coneixements bàsics d'animació amb l'objectiu que l'alumnat descobreixi i experimenti amb les possibilitats que els pot oferir l'animació i realitzi uns segons animats per a incloure'ls en el seu projecte final.

Títol
Certificat EINA
Edició i curs

1a (2019-2020)

Preu

720 € (10% dte. exalumnes d’EINA)

Coordinador

Gabriela Rubio

Dates

Del 13 febrer al 30 juny 2020

Horari

Dijous, de 16h a 18h (del 13 febrer al 23 abril) i dimarts, de 18h a 20h (del 28 abril al 30 juny)

Durada

40h

Idioma

Castellà

Lloc

EINA, Centre Universitari de Disseny i Art

Professorat

A qui va dirigit

Accés

Per inscriure’t a aquest curs, cal disposar d’un número d'identificació universitària (NIU/NIA) i una paraula de pas. Si encara no ets estudiant d’EINA, per obtenir-los has de realitzar la sol·licitud de registre.

Amb aquestes dades pots fer la inscripció.

Per poder realitzar el curs, és imprescindible haver-se matriculat i realitzat el pagament amb antelació.

Programa

Límits i condicions de l’autoria (4h)

La presentació comercial (o com facilitar la vida al nostre client/a) (8h)

Conceptes bàsics de guió per a il·lustradors/es (8h)

Projecte digital (20h)

Es treballaran els conceptes essencials per dur a terme l'adaptació d'imatges il·lustrades a la producció audiovisual, en qualsevol dels mitjans que l'ampli espectre digital permet: videoclip, curtmetratge, experimental, motion graphics, comercial... Es recrearà un projecte de ficció, ja sigui original o una adaptació, on l’alumnat aprendrà com traduir la imatge estàtica i el text a la imatge en moviment. Es farà a través de la realització de storylines, boardamatics i finalment animáticas, la peça fonamental per llançar-se a la producció de qualsevol peça audiovisual.

Dades de contacte

E I N A