EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Màsters i postgraus

Curs en Còmic d'autor infantil i juvenil

L’objectiu del curs és el d’explorar a fons el significat de ser autor/a i il·lustrador/a. Aquest fet s'abordarà des de diverses perspectives: des d’una introducció més teòrica relacionada amb la llei de propietat intel·lectual, les diverses maneres de treballar des de l’autoria, l’anàlisi del mercat i els contractes, fins el desenvolupament de projectes propis de creació, aptes per convertir-se en peces viables pel mercat.

Al curs en Còmic d'autor es crearà de forma personalitzada un projecte de còmic per a infants en el qual es treballaran de manera aplicada i simultània els tres aspectes fonamentals que comprenen aquest mitjà de narració gràfica: la creació d'una història i la consegüent adaptació a guió de còmic, de preferència sense paraules; la creació dels personatges que protagonitzaran aquesta historia; i, finalment, la introducció al llenguatge propi de l'art seqüencial i els seus recursos narratius, sempre en funció de potenciar el caràcter gràfic de cadascú i el seu encaix idoni dins del projecte personal de cada estudiant.

Títol
Certificat EINA
Edició i curs

1a (2019-2020)

Preu

720 € (10% dte. exalumnes d’EINA)

Coordinador

Gabriela Rubio

Dates

Del 13 febrer al 2 juliol 2020

Horari

Dijous, de 16h a 18h (del 13 febrer al 23 abril) i dimarts de 18h a 20h (del 30 abril al 2 de juliol)

Durada

40h

Idioma

Castellà

Lloc

EINA, Centre Universitari de Disseny i Art

Professorat

A qui va dirigit

Accés

Per inscriure’t a aquest curs, cal disposar d’un número d'identificació universitària (NIU/NIA) i una paraula de pas. Si encara no ets estudiant d’EINA, per obtenir-los has de realitzar la sol·licitud de registre.

Amb aquestes dades pots fer la inscripció.

Per poder realitzar el curs, és imprescindible haver-se matriculat i realitzat el pagament amb antelació.

Programa

Límits i condicions de l’autoria (4h)

La presentació comercial (o com facilitar la vida al nostre client/a) (8h)

Conceptes bàsics de guió per a il·lustradors/es (8h)

Projecte de còmic d’autor (20h)

Es crearà de forma personalitzada un projecte de còmic per a infants en el qual es treballaran de manera aplicada i simultània els tres aspectes fonamentals que comprenen aquest mitjà de narració gràfica: la creació d'una història i la consegüent adaptació a guió de còmic, de preferència sense paraules; la creació dels personatges que protagonitzaran aquesta historia; i, finalment, la introducció al llenguatge propi de l'art seqüencial i els seus recursos narratius, sempre en funció de potenciar el caràcter gràfic de cadascú i el seu encaix idoni dins del projecte personal.

Dades de contacte

E I N A