EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Màsters i postgraus

Curs d'estiu Narrativa il·lustrada

Gabriela Rubio

Aquest curs permetrà fer un ràpid repàs dels elements clau que es necessiten per generar una bona història il·lustrada, treballant-hi tant la part d’escriptura com la d’il·lustració. A partir de les aportacions dels participants, es parlarà de les idees de treball, els conflictes i les estructures narratives, els personatges, la manera com es vehicula el ritme, els punts de vista i l'estil, avançant al llarg de la setmana en el procés de potenciar els elements de cada projecte que funcionen i disminuir-ne els més febles.

Cal aportar una narració breu, il·lustrada, o en procés, en la qual es vulgui treballar (màxim 5.000 caràcters amb espais / 32 pàgines interiors incloent-hi les guardes).

Títol
Certificat expedit per EINA
Preu

200€ (10% dte. exalumnes)

Dates

del 9 al 13 juliol de 2018

Horari

De dilluns a divendres, de 16h a 20h

Durada

20h

Idioma

Castellà

Places

mínim 15 - màxim 18

Lloc

EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona

Professorat

A qui va dirigit

Aquest curs està dirigit a aquelles persones que volen professionalitzar-se en l’àmbit de la il·lustració o experimentar aquesta disciplina.

Accés

Per accedir a un curs d'estiu (titulació EINA), només cal que facis la teva sol·licitud enviant un correu a cursosdestiu@eina.cat, des d'on t'indicarem els passos a seguir per reservar la teva plaça.

Programa

A partir d’una aproximació teòrica, es treballarà de forma pràctica sobre les diferents propostes narratives: l’estructura, els personatges, el ritme i el conflicte des de diferents punts de vista, per tal de potenciar els elements que funcionen i disminuir-ne els febles.

Caldrà aportar un text (narració il·lustrada o en procés).

Dades de contacte

E I N A