Irati Azuke

Parametric Design and Spaces

Sessió informativa dimarts 14 de desembre a les 18h

El Postgrau en Parametric Design and Spaces d’EINA et permetrà investigar el disseny d’espais i arquitectònic en el context de les tecnologies innovadores.  

Descarrega el programa ↧

→ Diploma de Postgrau en Parametric Design and Spaces per la UAB
→ De l'11 de febrer al 23 de juliol de 2022
→ Dilluns, dimecres i dijous, de 16h a 20h
→ Presencial - 30 ECTS
→ 3.600 € (10% dte. Alumni EINA i Alumni UAB Premium)

El principal objectiu del programa és proporcionar el coneixement i la capacitat necessaris per al desenvolupament d'una estratègia de disseny integral que intersecta la computació, el disseny paramètric, l'enginyeria biomimètica i la fabricació digital, per tal de crear objectes, espais, o sistemes arquitectònics complexos i més eficients. 

Disseny  

En aquest postgrau ens centrarem en la rellevància que tenen aquests nous paradigmes digitals en el procés de projectar. El programa proposa processos de morfogènesi (disseny de formes i espais) experimentant amb softwares de motor genètic, operant amb scripting i parametria. Amb aquestes eines digitals establirem les pròpies gramàtiques per crear sistemes, que esdevindran espais arquitectònics i habitables.  

Producció  

Les noves tecnologies ens acosten també a nous processos de producció (rapid manufacturing, digital fabrication) que desemboquen en formalitzacions d'arquitectura no estàndard. Els processos de producció en sèrie ja no depenen d’una repetició, sinó d’un sistema mecànic digital de reconfiguració permanent. Estudiarem totes aquestes tècniques de producció i les aplicarem als nostres projectes i dissenys.  

Pensament 

Ja lluny del moviment modern i del racionalisme arquitectònic més estricte, paraules com post modernisme, deconstructivisme i minimalisme han deixat de sonar contemporànies, i no s’entreveu cap estil dominant en l’horitzó que es pugui prendre com a referència. En canvi assistim dia a dia a una clara revolució en la concepció dels processos de generació de forma i del control de la informació tant en lo material com en lo virtual clarament provocada per la era digital. sembla que si ens endinsem en aquests nous escenaris de disseny i creació en un entorn digital ens conduiran cap a les noves avantguardes.  

Per això es compta amb un professorat internacional expert en la matèria i que ha fet rellevants aportacions en el panorama del disseny i l'arquitectura contemporània.  

  • Email: postgraus(at)eina.cat
  • Telèfon: +34 93 203 09 23
Neil Witta, Sarah Witkin Neil Witta, Sarah Witkin
Marilena Christodoulou_Vineet Matai  Marilena Christodoulou_Vineet Matai
Maja Karak_Dimpi Bhadra  Maja Karak_Dimpi Bhadra
Sylvia Felipe, Jordi Truco Sylvia Felipe, Jordi Truco
Maja Karak_Dimpi Bhadra  Maja Karak_Dimpi Bhadra
Matias Ferrero, Javier Camayd Matias Ferrero, Javier Camayd
Maja Karak_Dimpi Bhadra  Maja Karak_Dimpi Bhadra
Irati Azuke Irati Azuke
A.Macruz_P.Ginés_V.Hernaiz A.Macruz_P.Ginés_V.Hernaiz
Maria Henino, Ursula Pahl, Lorena Medina Maria Henino, Ursula Pahl, Lorena Medina
Irati Azuke Irati Azuke

Demana informació

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i Google Política de privacitat i Condicions del servei.