Parametric design

Parametric Design

El Postgrau en Parametric Design d’EINA proporciona el coneixement i la capacitat necessaris per al desenvolupament d'una estratègia de disseny integral que interseca la computació, el disseny paramètric, l'enginyeria biomimètica i la fabricació digital, per tal de crear i dissenyar objectes, espais o sistemes arquitectònics complexos, més eficients i que s’adaptin al seu entorn.

Descarrega el programa ↧

→ Del 4 d'octubre de 2022 al 20 de juliol de 2023
→ Dilluns i dimecres de 16h a 20h
→ Presencial - 30 ECTS
→ 3.840 € 

És ja un fet que la irrupció de la computació en el món del disseny ha marcat un punt i a part definitiu. L'ordinador ens obre a una lògica pròpia, ens permet operar de forma més òptima, ràpida o eficient. Ens permet investigar, experimentar i crear sistemes que s'auto-organitzen o sistemes emergents i ens permet entrar en el disseny interactiu, objectes, edificis, o estructures que interaccionen amb el seu entorn.

També sabem que l'enginyeria biomimètica, és la ciència que estudia a la natura com a font d'inspiració, creant noves tecnologies innovadores per resoldre aquells problemes humans que la naturalesa ha resolt, mitjançant els models de sistemes (mecànica), processos (química).

Els nous processos de producció (rapid manufacturing, digital fabrication) ens permeten fabricar elements formalment molt complexos a un cost raonable, podem pensar uns dissenys no standard econòmics i eficients.

Els sistemes biològics generen estructures complexes i emergents, aquestes estructures, formes i sistemes canvien de forma, color, porositat, duresa a temps real o durant anys per tal d’adaptar-se i relacionar-se de forma més eficient amb el seu entorn.

Volem crear objectes, espais o estructures que es relacionen amb el seu entorn, tal com ho fa la natura, i s’adapten a aquest entorn, per ser més eficients.

Cada alumne utilitzarà les estratègies de disseny i processos apresos, així com els coneixements de software i fabricació adquirits fins al moment, per a desenvolupar una proposta pròpia, escollint el tamany i escala en la qual voldrà treballar. Podrà desenvolupar la proposta en escala de disseny industrial i producte, com en escala d’espais interiors, o arquitectònics.

  • Email: postgraus(at)eina.cat
  • Telèfon: +34 93 203 09 23
Marilena Christodoulou Marilena Christodoulou
Maja Karak_Dimpi Bhadra  Maja Karak_Dimpi Bhadra
Maja Karak_Dimpi Bhadra  Maja Karak_Dimpi Bhadra
Alba Fernández, Ale Polo Alba Fernández, Ale Polo
Irati Azuke Irati Azuke
Irati Azkue Irati Azkue
Neil Witta, Sarah Witkin Neil Witta, Sarah Witkin
Irati Azuke Irati Azuke
Talee Grau Soler Talee Grau Soler
Marilia Coultino Marilia Coultino
Andres Dejanon Andres Dejanon
Andres Dejanon Andres Dejanon
Marilena Christodolou Marilena Christodolou
Inés Romero Inés Romero

Demana informació

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i Google Política de privacitat i Condicions del servei.