Postgrado en Diseño de producto: ideación, validación y producción

Autoproducció: Ideació i validació de producte

La diplomatura de postgrau en Autoproducció: Ideació i validació de producte d’EINA aporta una formació avançada per a la innovació i el disseny de producte. El curs planteja la participació de l'usuari com a part fonamental del procés de producció, així com la necessitat de generar un programa d'usos i funcions a partir del disseny i les eines capaces de generar un procés de producció autònom i aprofitar els nous sistemes productius, com ara: les mini sèries, els laboratoris de fabricació o els centres tecnològics.

Inclosa dins del màster en Disseny, autoproducció i gestió de producte d’EINA, aquesta diplomatura de postgrau aprofundeix en la ideació i validació a partir de l’estudi de dinàmiques d’innovació pel disseny de producte i de l’experiència d’usuari UX. També aporta i desenvolupa quins són els recursos per la fabricació i com es realitza la gestió del producte, per finalment veure com ha de ser el disseny de producte i quins recursos de representació cal tenir en compte.

Guia docent 2020-2021 (en castellà)

Modalitat: Aquest curs s'ofereix en modalitat presencial.

Diplomatura de postgrau en Disseny de producte: ideació, validació i producció Diplomatura de postgrau en Disseny de producte: ideació, validació i producció