Grau de Disseny

Grau de Disseny

El Grau de Disseny d'EINA

Títol oficial ofert per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

→ Vine a les Jornades de Portes Obertes, presencials i online

Els estudis universitaris de disseny a EINA es configuren partint de la formació d’un dissenyador/a en sentit global, per anar cap a la especialització a través de les mencions que s’ofereixen:

 

A partir de 2n curs es recomanen itineraris per a l’obtenció de la menció, que s’efectuarà entre 3r i 4t curs, cursant almenys 5 de les 6 optatives que configuren cada una de les mencions.

Finalment però, l’estudiant també pot optar per no especialitzar-se o combinar diverses mencions, resultant un dissenyador amb un perfil més híbrid.

Així com la pràctica professional del disseny requereix competències especialitzades en els camps esmentats, també demana dissenyadors i dissenyadores generalistes, capaços de treballar en diversos camps o coordinar dissenyadors i dissenyadores especialitzats i establir dinàmiques interdisciplinàries tot aportant visions i criteris amplis. El funcionament del Grau de Disseny d’EINA facilita aquesta formació i permet, doncs, itineraris curriculars al marge de les mencions aquí enunciades.

Consulta l'esquema del Pla d'Estudis del Grau de Disseny

Descarrega't el fulletó del Grau de Disseny