Taller d’arts visuals

Com en els llibres de “Tria la teva pròpia aventura”, el treball en el territori de les arts visuals resulta de les diverses decisions que va prenent l’artista, així com dels condicionants que sorgeixen de les interaccions amb els altres agents del context. En aquest sentit, l’espai de les arts s’ha considerat com un de negociació, de joc, de trobada, de contacte, de subversió i de traducció. El taller d’Arts Visuals serà una immersió en l’ofici de l’artista contemporani per conèixer algunes d’aquestes realitats. Es veuran diversos passos que conformen el desenvolupament de projectes, es coneixeran diferents perfils d’artistes i agents culturals i es presentarà el context artístic com un camp potencialment interessant per a la investigació.

Objectius formatius

  • Percebre l’ofici de l’artista com aquell que, actuant des de la incertesa, és conscient de trobar-se en tensió en una xarxa de relacions entre diversos agents. 
  • Conèixer els diferents agents que s’interrelacionen en el context artístic.
  • Treballar l’espai de les arts com un context de possibilitats.
  • Ser capaç de llegir críticament diverses manifestacions artístiques.
  • Ser capaç d’analitzar les possibilitats potencials que el camp de les arts ens pot oferir pel mateix treball i interessos.

Informació

Codi
105760
Crèdits
6
Curs
3
Semestre
1
Llengües
Català