EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Assignatures

Maquetes i prototips - Gràfic / Creació Visual

L’assignatura es dividirà en tres blocs de continguts diferenciats però tots ells incerits en el moment del procés del projecte de disseny en què es passa de la idea a la formalització, com a el fil conductor:

Interactivitat

Davant del repte de crear bons projectes i experiències digitals, els dissenyadors necessitem plantejar els projectes des de l'Experiència d'Usuari. Aprenent els fonaments del disseny digital (UX/UI) per tal de crear wireframes (estructures bàsiques de pantalla), realitzarem diversos prototips per a web i app amb les eines d'àmbit professional més utilizades amb l'objectiu d'aconseguir projectes intuïtius i usables que ens garanteixin l'èxit en el món digital.

Materialitat

Aquest bloc parteix de la premissa de la transformació manual del material i la capacitat de construir. Implica l’exercici d’adoptar unes qualitats conscients del material que acabin definint una proposta de com construir l’espai. L’idea de treballar manualment comporta una reconnexió mà-pensament que persegueix resignificar la nostra autonomia, entesa com l’impuls que ens interpel·la des de dins a treballar d’una manera expressiva, des de nosaltres mateixos. D’aquí n’obtenim un treball distintiu, a partir de la imperfecció que la màquina no té, per reivindicar la nostra individualitat. I que per tant permeti entendre positivament els nostres límits, també les nostres capacitats mentre s’explora la materialització de les idees.

Tipografia experimental

Codi

200652

Crèdits

6 ECTS

Curs

2

Semestre

1

Matèria

Professorat
  • Stella Rahola
  • Borja Martínez
  • Josep Ortega
Llengües

Català

E I N A