Laboratoris de creació 1 - Taller d'arts visuals

L’assignatura de Laboratoris de Creació 1 – Taller d’Arts Visuals està plantejada com una col·laboració entre EINA i artistes de rellevància nacional i internacional. Per això, per al curs 22/23, EINA obrirà les portes d’EINA Bosc a l’artista Laia Estruch, perquè durant 9 setmanes comparteixi la seva trajectòria artística amb els alumnes.

Laia Estruch, llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i cursant part dels seus estudis a The Cooper Union (Nova York), és una artista amb una trajectòria brillant i consolidada. La seva pràctica artística s’inscriu en l’àmbit de la performativitat, des d’on treballa amb el cos i la veu com a material principal, explorant els llindars de l’escultura i la performance. A través d’aquestes eines, l’artista s’endinsa en estructures en construcció o en procés de disseny, buscant els seus límits experimentals.

Durant les primeres 9 setmanes del semestre, l’artista oferirà els seus coneixements i les seves metodologies artístiques a aquells alumnes interessats en explorar els límits actuals de les pràctiques artístiques vinculades al Disseny i l’Art.”

Per més informació, podeu consultar la web de l’artista: https://laiaestruch.com/

Eina Idea

 

 

Informació

Codi
106069
Crèdits
3
Curs
3
Semestre
1
Professorat