Disseny d'elements lumínics

L’assignatura de Disseny d’elements lumínics està orientada a la creació i desenvolupament d’un llum (de peu, de taula, un aplic o un penjant) de l’àmbit decoratiu, optimitzat per tal de facilitar-ne la seva producció industrial.

El projecte es desenvoluparà en col·laboració amb una empresa d’il·luminació, que n’evaluarà les propostes finals dels estudiants, valorant-ne la seva viabilitat i possibilitat de comercialització.

A partir de l’experimentació formal resultant del prototipatge, l’assignatura bastirà a l’alumne dels elements conceptuals que facilitin la conceptualització d’una proposta solvent, funcional i que justifiqui la seva fabricació.

Durant les primeres sessions, a partir de l’anàlisi, l’observació i el diàleg, s’introduirà a l’alumne al procés de conceptualització, sempre tenint en compte l’àmbit específic de la matèria. Amb aquest punt de partida l’alumne desenvoluparà un treball més autònom, seguint les pautes especificades per a l’elaboració del projecte fins a l’entrega final d’un prototip funcional que haurà de poder justificar tant conceptualment com per la seva viabilitat funcional i en relació amb l’optimització del procés de fabricació, davant dels representants de l’empresa col·laboradora.

- Descarrega la guia docent
 

Informació

Codi
105727
Crèdits
6
Curs
4
Semestre
2
Professorat
Idioma
Català
Espanyol