Disseny d'elements lumínics

L’assignatura de Disseny d’Equipament Domèstic està orientada a la creació i desenvolupament d’Elements Lumínics, aptes per a la producció seriada en l’àmbit decoratiu.

El curs està estructurat semipresencialment. Durant les primeres sessions, l’estudiant rebrà classes magistrals en format virtual, de manera que aquest conegui els principals agents i fabricants del sector lumínic en l’àmbit decoratiu. Posteriorment es duran a terme classes presencials i visites externes a empreses especialistes del sector. El conjunt de totes elles, tenen com a objectiu transferir els coneixements tècnics elementals per al desenvolupament d’una lluminària. Durant el recorregut del curs, cada estudiant desenvoluparà un prototip funcional on conflueixin la experimentació material amb la intencionalitat específica del comportament de la llum.

Objectius formatius

Dotar a l’estudiant d’una visió estratègica pel que fa al comportament de la llum. Que sàpiga discernir els principis elementals de la luminotècnia i els implementi de manera tangible mitjançant el prototipatge. El resultat de l’exercici pretén que cada estudiant treballi de manera singular, amb recursos propis, i estableixi un procés de disseny que el permeti avançar tant de del punt de vista de la fabricació del producte, com de la identitat de la llum.

 

Aquesta assignatura s’imparteix en: Català / Castellà

 

Les tutories es podran realitzar en: Català / Castellà / Anglès / Italià

Informació

Codi
200682
Crèdits
5
Curs
4
Semestre
2
Professorat
Llengües
Català
Espanyol