EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Professorat

Irma Arribas

Burgos, 1978.

És arquitecta per l'ETSAV - Escuela Técnica Superior de Arquitectura de Valladolid (2002) i Doctora Arquitecta per l'ETSAB - UPC , Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona (2012).

DOCÈNCIA

És professora a EINA, des de 2012, de diverses assignatures en els estudis de Grau de Disseny i el Màster de Recerca en Art i Disseny (EEES).

Des de 2007 és professora associada vinculada al "Departament d'expressió gràfica arquitectònica" a través de l'assignatura de "Dibuix 1" a l'ETSAB (UPC).

També ha impartit docència d'Arquitectura d'interiors a la Universitat de Burgos UBUBAC, Barcelona Architectural Center - Fundació Politècnica de Catalunya i en ETSAV / Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès - Universitat Politècnica de Catalunya UPC, i ha estat convidada a centres com la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) i el Màster laboratori habitatge segle XXI a la Fundació Politècnica de Catalunya

INVESTIGACIÓ

És membre investigador dels grups "L'expressió del projecte d'arquitectura. Anàlisi i evolució" a la UPC i "Didàctica del Disseny" a EINA. Ha participat en congressos i publicacions vinculats a les àrees d'investigació.

ACTIVITAT PROFESSIONAL

Ha col·laborat en els següents estudis d'arquitectura i disseny com Roldan + Berengue, arqts, Estudi d'arquitectura "Carme Pins", Light Design "La invisible ", Nitidus Arquitectes, a Barcelona, Estudi d'arquitectura "Escales a la ciutat", a Burgos, Nicholas Grimshaw Architectes, a Londres o Claus en Kaan, a Rotterdam.

Obra premiada:

E I N A