Experimentació amb materials com a procés de disseny

Experimentació amb materials com a procés de disseny

Introducció a tècniques de materials com resines, rubbers, silicones, guix, alguinat... practicant, jugant, combinant amb altres materials com pot ser tèxtil, i experimentant amb els materials per entendre les seves diverses possibilitats i crear un producte a partir del seu procés i experimentació.

Lorena Miguel és graduada en disseny de producte a EINA (2009). Motivada, interessada pels materials i treballar amb les mans i l'autoproducció, es va traslladar a Holanda el 2011, on ha treballat a l'estudi de Nacho Carbonell a Eindhoven, durant 5 anys, experimentant amb materials, tècniques i realitzant les peces de les col·leccions. Actualment treballa com a instructora al taller de plàstics a la Design Academy Eindhoven i en la fosa de metall i vidre Beeldenstorm, així com a freelance dissenyant i realitzant prototips per RedBull i fent la producció d'objectes d'altres dissenyadors/es.

Cal disposar d’un número d'identificació universitària (NIU/NIA) i una paraula de pas. Si encara no ets estudiant d’EINA, per obtenir-los has d’anar al sistema de sol·licitud de registre.

Experimentació amb materials com a procés de disseny Experimentació amb materials com a procés de disseny