LOOP Barcelona

Artefactes mòbils i Cossos itinerants

Taller en col·laboració amb Festival LOOP Barcelona 2021
Presencial (Gratuït) - Del 12 al 22 de juliol i 13 de setembre

Taller de disseny d’artefactes mòbils, que s'articula al voltant d'un projecte expositiu que es presentarà dins el marc de la pròxima edició del festival de videoart LOOP Barcelona.

A través de dues classes teòriques, tres sessions pràctiques, una visita a les residències artístiques Hangar.org i La Escocesa, i una presentació de resultats, el taller fomentarà un espai de reflexió multidisciplinària al voltant de les nocions creuades entre "disseny i art, espais efímers i espai públic, pràctiques performatives i projeccions audiovisuals".

Les sessions pràctiques consistiran en conceptualitzar de manera col·laborativa, el disseny d’artefacte mòbils per a intervencions efímeres a l’espai públic, amb l’objectiu de que un d’ells pugui ser produït per acollir l'exposició que tindrà lloc el novembre de 2021.


LOOP és una plataforma dedicada a l’estudi i promoció de la imatge en moviment. Col·laborant amb una comunitat internacional d’artistes, comissaris, galeristes, col·leccionistes i directors d’institucions, la plataforma acull anualment l’esdeveniment LOOP Barcelona, que es desplega a través d’un festival col·laboratiu de ciutat, una fira comercial i un cicle de conferencies professionals.  

  • Email: cursos(a)eina.cat
  • Telèfon: 93 203 09 23
LOOP Barcelona LOOP Barcelona