Ampliació de fotografia analògica

Ampliació de fotografia analògica

En aquest taller s'aprendrà a realitzar còpies en paper fotogràfic a partir dels negatius que portin els i les participants. Es veurà l’equip necessari i les seves característiques, l'entorn de treball adequat per realitzar el positivat, quins líquids intervenen i la seva manipulació. Es revelarà un full de contactes i s'explicarà la funció de les màscares i els filtres de contrast. El positivat, l’última etapa per tancar el cicle de la fotografia analògica, permet experimentar i canviar totalment la narrativa del negatiu, depenent dels paràmetres que s'utilitzin: contrastant només una part de la imatge, fent un crop per donar-li més importància a una part del negatiu, superposant dos negatius, fent rayogramas, etc.

Paula Coderch és dissenyadora, exestudiant d'EINA, que treballa des de l'equilibri entre disseny gràfic, fotografia, direcció creativa i editorial i treballa amb projectes amb sentit, amb coses a explicar, que inspirin els altres i a ella mateixa.

Inscripció

Cal disposar d’un número d'identificació universitària (NIU/NIA) i una paraula de pas. Si encara no ets estudiant d’EINA, per obtenir-los has d’anar al sistema de sol·licitud de registre.

Ampliació de fotografia analògica Ampliació de fotografia analògica