EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Cursos d’estiu

Curs d'estiu en Conceptes il·lustrats

Javier Royo

Conceptes Il·lustrats. Com il·lustrar a partir de dades i conceptes sense saber dibuixar és un viatge a les idees. Un workshop on parlarem de creativitat i connexions. De com treure les millors idees que tenim, connectar-les i formalitzar-les d'una forma senzilla i potent. I sense necessitat de saber dibuixar.

Al taller, aprendrem del procés de treball que Javirroyo duu a terme per a connectar idees que hi ha en l'ambient i aconseguir conceptes nous. Partirem d'històries i representacions reals, per despullar-les del que els sobra i deixar-les nues. Extreure l'essència de les idees per aconseguir el màxim impacte. Treballarem tècniques creatives partint del fet que la creativitat no existeix i tots serem substituïts per robots en el futur. Jugarem a ser miners d'idees.

Objectius


Nivell: Inicial – mitjà
Coneixements bàsics: Illustrator

Biografia

Javirroyo

Il·lustrador i dissenyador gràfic. Llicenciat en Belles arts per l'Euskal Herriko Unibertsitatea, professor d'il·lustració i disseny a la Universitat Oberta de Catalunya, a IDEP i BAU. Dirigeix l'estudi de disseny Chispum.

“El meu fort és escriure amb paraules, esquemes i dibuixos. La finalitat és explicar coses usant tot el que tinguis al voltant per mostrar allò que vull. Als dibuixos m'agrada parlar de la mort, del sexe, de l'amor, dels amics, i relacions humanes. A vegades patino cap a temes d'actualitat, que al final és parlar també d'amor i de desamor, de traïcions, venjances, o relacions humanes al cap i a la fi”.

Preinscripcions obertes!

Títol
Certificat expedit per EINA
Preu

120€ (90% dte. per a estudiants d’EINA, i 50% dte. per a exestudiants, professorat i PAS d’EINA)

Dates

Del 13 al 17 de juliol de 2020

Horari

De 18h a 20h

Durada

10h

Idioma

Castellà

Places

mínim 10 - màxim 40

Lloc

Curs presencial en línia a través de les plataformes TEAMS i Moodle

Professorat
  • Javier Royo

A qui va dirigit

Aquest curs va dirigit a estudiants o professionals del disseny gràfic o de la il·lustració.

Accés

Per a inscriure't en aquest curs, és necessari disposar d'un número d'identificació universitària (NIU/NIA) i una contrasenya. Si encara no ets estudiant d’EINA, per a obtenir-los has de realitzar la sol·licitud de registre.

Amb aquestes dades pots fer la inscripció.

Per poder realitzar el curs, és imprescindible haver-se matriculat i realitzat el pagament amb antelació. Més informació a cursosdestiu@eina.cat.

Programa

Sessió 1 / 13 de juliol, 18h - 20h

El procés:

Sessió 2 / 14 de juliol, 18h - 20h

Com pensar visualment?

Sessió 3 / 15 de juliol, 18h - 20h

Sessió 4 / 16 de juliol, 18h - 20h

Sessió 5 / 17 de juliol, 18h - 20h

Dades de contacte

E I N A