Creative Computing for Design and Arts

El Postgrau en Creative Computing for Design and Arts d’EINA et permet desenvolupar-te com a creador o creadora contemporània i realitzar projectes híbrids i transdisciplinaris entre el disseny, la tecnologia i l’art. 

El programa t’ensenya a dominar les tecnologies del so, la videoprojecció i la il·luminació, així com la construcció de sistemes de codi obert basat en sensors, microcontroladors i actuadors. Uns coneixements amb els que podràs explorar totes les capacitats reflexives, d’articulació i expressives que ofereix el càlcul computacional i el codi com a generador d’imatge i so.

Els coneixements impartits en aquest postgrau et facilitaran l’execució de projectes de computació creativa i prototipatge electrònic en espais audiovisuals, i t’ajudaran a portar la teva creativitat als àmbits de la gràfica i al so generatius, la videoprojecció i la il·luminació.

En l’execució del teu projecte personal, comptaràs amb el suport de professionals de cada una de les àrees de creació contemporània i amb la realització de tres laboratoris: els tallers FAB-LAB, el laboratori de tecnologia audiovisual i el laboratori de suport al modelatge 3D. 

  • Email: postgraus(a)eina.cat
  • Telèfon: +34 93 203 09 23

Demana informació

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i Google Política de privacitat i Condicions del servei.